Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Lund

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Lund syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Aktiekvällen websänds inte, utan är en unik upplevelse för besökarna på plats. Fri entré men obligatorisk anmälan via formuläret till höger. Varmt välkommen med din bokning!

  Program för kvällen
  17:00Registreringen öppnar
  17:20Välkommen till AktiekvällenLars Håkanson, Aktiespararna
  17:30Follicum utvecklar nya läkemedel mot håravfall och oönskad hårväxtOrdförande Fredrik Buch, CBO Gunnar Gårdemyr
  18:00myTaste är en receptssajt med 20 miljoner unika besökare i månaden. myTaste har över 40 000 matbloggar anslutna och innehåller 8 miljoner recept från 48 länderGrundare och Operativ Chef Andereas Friis
  18:30WntResearch AB har patentsökt syntetiska peptider, framtagna av professor Tommy Anderssons forskargrupp, varav en i djurmodeller har visat sig radikalt hämma metastasering av cancertf. VD Ulf Björklund, Forskningschef och grundare Tommy Andersson
  19:00Vi bjuder på lättare förtäring
  19:30Avslutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.