Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Stockholm

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Stockholm syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Programmet websänds inte utan kvällen är en unik möjlighet för dig som investerare att träffa de medverkande bolagen.

  wysiwyg_image

  Kvällen inleds med en intervju med Therese Lundstedt som arbetar som vd för Aktieinvest. Vilka strategier har en vd för att hinna följa sin aktieportfölj? Hur hittar man enkla och trygga investeringar med minimal insats av egen tid? Vad kommer att hända på börsen i höst? Detta och mycket annat kommer vi prata med Therese om.

  Programmet för kvällen
  16:45Registreringen öppnar
  17:10Välkommen till Aktiekvällen
  17:15Maxa din sparandeTherese Lundstedt, vd för Aktieinvest
  17:30Indentive är ett snabbväxande tech-bolag som grundades år 2011 och är specialiserat på IoT-teknologi, cloud-lösningar, IP-TV-lösningar och app-utvecklinVD Lars Thomas Rasmussen
  18:00Xspray tillämpar en patentskyddad teknologiplattform för att skapa en pipeline av anti-cancerprodukter med kliniskt relevanta förbättringar eller värdehöjande generiska versioner för patienter.VD Per Andersson
  18:30Paus med förtäring
  19:00Inhalation Sciences utvecklar och säljer laboratorieinstrument för forskning inom inhalation och för mätning av hur partiklar i inandningsluft påverkar vår hälsaVD Fredrik Sjövall
  19:30Ecoclime är ett svenskt energiföretag för inomhuskomfort med världen som marknad.VD Lennart Olofsson
  20:00Scandinavian Real Heart utvecklar en hjärtpump med två förmak och två kammare med syfte att bli en permanentlösning i stället för hjärttransplantationer, ett så kallat permanent TAH (Total Artificial Heart).VD Azad Najar
  20:30Avslutning med utlottning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.