Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Stockholm

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiekvällen Stockholm den 18 februari 2019. Evenemanget är en unik chans att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiekvällen Stockholm filmas och bolagspresentationerna kommer att läggas upp dagen efter evenemanget på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Programmet för kvällen

  17:00 - Triboron International AB är ett miljöteknikföretag med en unik och patenterad teknologi utvecklad för att industriellt integreras i bränslen till ett brett spektrum av fordon och maskiner. Teknologin minskar CO2-utsläppen avsevärt samt ger betydande ekonomiska besparingar och kan skalas upp resurseffektivt. Bolaget, som nu är i en kommersialiseringsfas, adresserar världens största marknad, bränslemarknaden. Triboron planerar att lista sig på Nasdaq First North under våren 2019 och backas av industrialister och investerare inkluderande bl.a. Carl-Henrik Svanberg och Hans Stråberg.

  17:30 - Alelion Energy Systems AB är en ledande leverantör av industriella energilagringssystem baserade på litiumjonteknologi. Ett batteri med litiumjon är energieffektivare, lättare, har längre livslängd och bidrar även till en betydligt mindre miljöpåverkan.

  18:00 - Savosolar är ett finskt bolag som tillverkar internationellt prisbelönade solfångare, vars energieffektivitet och energitäthet är bland de bästa på marknaden. De globala miljötrenderna med fokus på förnybar energi erbjuder Savosolar en enorm potential. Bolaget har ända sedan det grundades år 2009 djärvt satsat på att ta solenergi till en helt ny nivå. Leveranserna av de effektiva solfångarna inleddes i juni 2011 och sedan dess har bolaget levererat över 50 000 kvadratmeter solfångare till sina kunder i 18 länder på fyra kontinenter.

  18:30 - Ferroamp har under de senaste åren vunnit flera priser och har fått uppmärksamhet i branschen för sitt EnergyHub system där man kopplar ihop solceller och batterier med ett modulärt och skalbart byggsystem så att installationen blir effektiv och driften flexibel så att man kan öka det lokala användandet av solenergin i fastigheten, samtidigt som man minskar effekttoppar.

  19:00 - Paus 

  19:30 - A1M Pharmas läkemedelskandidat ROSgard(tm) - baserad på det kroppsegna proteinet Alfa-1-Mikroglobulin - har i flera prekliniska studier dokumenterats återställa nedsättningar av njurfunktion genom att skydda mot oxidativ stress och reparera skadad vävnad. A1M Pharma är noterat på Nasdaq First North Stockholm.

  20:00 - Hanza moderniserar och effektiviserar tillverkningsindustrin. Genom att samla olika tillverkningsteknologier lokalt skapar vi kortare ledtider, mer miljövänliga processer och ökad lönsamhet åt våra kunder. HANZA grundades 2008 och är i dag ett miljardbolag med verksamhet i Sverige, Finland, Estland, Polen, Tjeckien och Kina. Bland HANZAs uppdragsgivare finns ledande bolag som ABB, Perkin Elmer, Atlas Copco och Kone.

  20:30 - Acosense möjliggör för den globala processindustrin att digitalisera sina processer genom instrument som analyserar vätskors egenskaper med hjälp av ljud. Instrumenten mäter kontinuerligt, i realtid och installeras helt ingreppsfritt. Den innovativa IoT-tekniken kan med hjälp av sin unika mjukvara analysera flera egenskaper samtidigt och ger korrekta analysresultat även på vätskor som är opaka, frätande, slitande, trögflytande och/eller ger beläggningar. Instrumenten möjliggör för användaren att på ett enkelt, pålitligt och säkert sätt analysera och optimera sina processer, vilket leder till sänkta kostnader samt minskad energi- och miljöbelastning.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.