Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Stockholm 19 februari

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiekvällen Stockholm den 19 februari 2018. Evenemanget är en unik chans att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiekvällen Stockholm filmas och bolagspresentationerna kommer att läggas upp dagen efter evenemanget på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  17:00 Registreringen öppnar

  17:20 Välkommen till Aktiekvällen

  17:30 Zutec är ett snabbväxande irländskt mjukvarubolag som nischar sig mot den underdigitaliserade bygg- och fastighetssektorn. Bolagets lösningar levereras genom molnet på bolagets SaaS-plattform, de hjälper användarna att bland annat koordinera stora byggprojekt och processer, samt dela data och dokument genom molnet. Bland bolagets kunder finns några av världens största byggföretag. Dessa har använt Zutecs tjänster på bland annat Wembley Stadium och the Shard i London. VD Brendan O’Riordan kommer att berätta mer om bolaget och framtida möjligheter för eventuella investerare.

  18:00 Intervacc är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar nya vacciner mot infektioner inom området djurhälsa. Utvecklingsarbetet baseras på ny teknologi med rekombinanta proteiner istället för avdödande eller försvagade mikroorganismer, vilket finns i konventionella vacciner. Intervaccs första egenutvecklade vaccin Strangvac® befinner sig i kommersialiseringsfas. VD Jan-Ingmar Flock presenterar bolaget.

  18:30 Stockwik önskar ge sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik ska vara en bra köpare av bolag och erbjuda en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik ska ta tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuda det stora bolagets trygghet och möjligheter. Stockwik investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. VD David Andreasson presenterar bolaget.

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Allgongruppen är en svensk företagsgrupp som består av expertbolag som utvecklar och säljer avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Allgongruppens globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.

  20:00 Guideline Geo är världsledande inom geofysik och omvandlar avancerad teknologi till praktiskt applicerbara lösningar på vardagliga, samhälleliga och globala problem. De arbetar primärt inom fyra globala tillväxtområden; kartläggning av vattenförekomster, miljö och geologiska risker, infrastruktur, samt mineralprospektering. Koncernen har egen verksamhet i Europa, Nordamerika samt Asien. VD Mikael Nolborg presenterar bolaget.

  20:30 Toleranzia har utvecklat en plattformsteknologi för behandling av autoimmuna sjukdomar. Huvudprojektet riktas mot nerv-muskelsjukdomen myastenia gravis. Utöver denna indikation har plattformsteknologin även utvärderats mot diabetes typ 1, reumatoid artrit och multipel skleros. VD Charlotte Fribert presenterar bolaget.

  21:00 Avslutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.