Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Stockholm

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Stockholm syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Vi filmar evenemanget och publicerar dagen efter på vår youtube-kanal samt på aktiespararna.se

  Programmet uppdateras löpande och fylls på med programpunkter. 

  Programmet för kvällen

  16:30 Registreringen öppnar

  16:50 Välkommen till Aktiekvällen
  Lars Håkanson, Aktiespararna

  17:00 Bioextrax är engagerade i industriell bioteknik – användning av mikrober för produktion av olika material. De har utvecklat en teknologi med flera applikationsområden, med den gemensamma nämnaren användning bakterier för att omvandla avfall och restströmmar till värdefulla material som exempelvis bioplast och ingredienser för djurfoder.
  CEO Edvard Hall

  17:30 Amnode, tidigare Albin Metals AB, är moderbolaget i den nordiska verkstadskoncernen med samma namn. Moderbolaget är sedan 2007 noterat på Spotlight (tidigare AktieTorget) med i dagsläget drygt 300 aktieägare. Koncernen består av ett antal nordiska verkstadsindustrier som förvärvats och slagits ihop, alla med någon form av specialiserade tillverkningsexpertis och kunder i flertalet industribranscher bland annat verkstadsföretag inom energi, tunga fordon, logistik, brandsäkerhet och VVS.

  18:00 Adventure Box gör det enkelt, och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla och Malta.
  CEO Christopher Kingdon

  18:30 Finepart Sweden utvecklar och tillverkar och säljer premiummaskiner, Finecut®, som används inom ultraprecisionstillverkning. Finecutmaskinen använder en mikroslipande vattenstråle för borrning, skärning, fräsning och svarvning. Tillverkningsmetoden är en kall process vilken därmed inte påverkar materialets egenskaper eller struktur. Processen kan användas för praktiskt taget alla material och är särskilt lämpad för avancerade material såsom känsliga legeringar, material med hög hållfasthet, keramer och olika kombinationer av material.
  CEO Lars Darvall, CTO och grundare Christian Öjmertz

  19:00 Paus med mat och dryck

  19:30 Nanexa är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar på utvecklingen av PharmaShell® som är ett nytt och banbrytande drug delivery-system som bedöms ha en stor potential inom ett flertal substanstyper och indikationsområden. Inom ramen för PharmaShell®utvecklar Nanexa egna projekt och har samarbetsavtal med flera läkemedelsbolag, däribland AstraZeneca.
  CEO David Westberg

  20:00 Svenska Aerogel tillverkar Quartzene® – ett material som kan komma att revolutionera världen med hållbara lösningar för bland annat isolering, ren luft och rent vatten. Quartzene är ett patenterat material som tillverkas vid en unik processanläggning i Gävle. Tillsammans med kunder runt om i världen arbetar Svenska Aerogel för utveckling helt nya och förbättrade produkter inom flera olika applikationer där Quartzene är den avgörande tillsatsen.
  CEO Tor Einar Norbakk

  20:30 Goobit Group, erbjuder sedan 2012 plattformen BTCX, en tjänst för privatpersoner att köpa och sälja digitala valutor online på ett säkert och reglerat sätt. Bolaget erbjuder även egen mobil plånbok för digitala valutor. Goobit AB erbjuder även företag möjligheten att acceptera Bitcoin som betalningsmetod mot en avgift. Bolaget hjälper även kunder vid kapade/låsta datorer och telefoner via sitt Emergency room. Främsta marknaden är idag Sverige, men BTCX avser expandera härnäst till Norge.
  Ledamot Christoffer De Geer

  21:00 Avslutning

  wysiwyg_image

  Kvällens moderator

  Linda Vikström är print- och tv-journalisten som klev upp på scenen för att fortsätta intervjua och göra saker begripliga. Börsexpert med särskilt intresse för tillväxtbolag och samhällstrender och interaktionen dem emellan. Bakgrund på bland annat Affärsvärlden, Aktiespararen och EFN. Linda arbetar idag som fristående moderator och IR-rådgivare.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.