Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Stockholm 22 januari

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiekvällen Stockholm den 22 januari 2018. Evenemanget är en unik chans att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiekvällen Stockholm är inte websänt, du behöver vara på plats för att uppleva evenemanget.

  Vi öppnar upp portarna på Café Opera kl. 17:00. Under kvällen kommer vi lyssna till flera aktuella bolagspresentationer under ledning av vår moderator Erik Hugoson. Som besökare har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagens representanter på plats.

  17:20 Välkommen till Aktiekvällen
  Lars Håkanson, Aktiespararna

  17:30 Smoltek utvecklar, validerar och erbjuder halvledarindustrin kolbaserade nanostrukturer som förbättrar prestanda, möjliggör fler funktioner och förlänger livstiden hos nuvarande tillverkningsprocesser. Bolaget är akutella för en kommande notering. vd Anders Johansson presenterar boalget.

  18:00 Serstech tillverkar och säljer en skanner som känner av narkotika och explosiva ämnen. Dessutom en molntjänst som kopplar ihop de handhållna skannrarna. Under kvällen får vi lyssna till bolagets nya vd Stefan Sandor.

  18:30 HANZA som är en industriell affärspartner inom tillverkning. De erbjuder kompletta tillverkningslösningar inom mekanik, elektronik, kablage och slutmontering. Bolaget har i dagsläget verksamhet i Sverige, Finland, Estland, Polen, Slovakien och Kina. Bland HANZAs kunder finns ledande industribolag som Volvo, Ericsson, ABB och Saab Defense. vd Erik Stenfors presenterar bolaget.

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 OptiMobile gör via sin teknologi och lösning det möjligt för telefonoperatörer att leverera innovativa och högkvalitativa telefonitjänster som kombinerar traditionell mobiltelefoni med telefoni över internet. OptiMobiles lösningar bygger på 15 års erfarenhet och produktutveckling. Vi får lyssna till vd Lars Rutegård

  20:00 Crowdsoft har ingått avtal om förvärv av 92,88 procent av aktierna i Flowscape AB med målet att förvärva samtliga utestående aktier. Flowscape värderas vid tidpunkten för ingånget förvärvsavtal till cirka 90 MSEK. Förvärvet av 100% av Flowscape finansieras genom en nyemission av 600 000 000 aktier i Crowdsoft till Flowscapes aktieägare som betalar med apportegendom i form av aktier i Flowscape. Vi får lyssna till vd Peter Reigo från Flowscape som kommer att presentera erbjudandet och företagen.

  20:30 I huvudet på en analytiker
  Ett samtal med Erik Hugoson om hur en analytiker arbetar för att analysera börsbolag. Erik Hugoson kommer ge dig nycklar till hur han arbetar med att analysera bolag och vilka faktorer han anser viktiga när man investerar i mindre bolag. Du har också möjlighet att ställa dina frågor till Erik.

  Under kvällen bjuds det också på lättare förtäring med dryck och då har du även möjligheten att ställa dina frågor till de medverkande bolagen.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.