Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIELUNCH med framtidsföretaget OPUS GROUP AB i Lidköping 2018-10-15

  wysiwyg_image

  LUNCHMÖTET MED OPUS GROUP AB 2018-10-15

   

  Helene Carlson, direktör för Kommunikation och Investor Relation, presenterade bolaget, vars expansion bl a beräknas komma från de latinamerikanska och asiatiska marknaderna.

   

  Helene gav oss en intressant inblick i OPUS GROUP AB, som är ett ledande internationellt företag inom bilprovningsteknologin och drift av bilprovning med huvudkontor i Göteborg. Företaget har c 2 400 anställda och c 35 regionala kontor/verksamheter varav 24 i USA där det är marknadsledande och de övriga i Sverige, Argentina, Chile, Mexiko, Peru, Pakistan, Storbritannien, Spanien, Tyskland och Austalien. Genom dotterbolag bedriver Opus Group AB utveckling, produktion, försäljning och service av kontrollutrustning för bilprovningsföretag och fordonsverkstäder.

   

  Så den som kom till lunchen med tron att Opus Groups personal består av bara "gubbar i skärmmössa och en liten hacka i handen knackande på balkar under bilen" är lite fel ute. Det visade sig vara ett företag med framtiden för sig inom de högteknologiska områdena, vem vet kanske det står Opus i appen i framtiden när vi bokar den självkörande bilen hem till porten?

  Vi tackar Helene för en mycket givande information.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.