Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktielunch Stockholm

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktielunch på Hotel Birger Jarl 1 april 2019. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med lunchen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Evenemanget är en unik upplevelse för dig som aktieintresserad, nybörjare såväl som erfaren investerare!

  Medverkande Bolag

  10:30 Empir Group - Empir Group AB är en koncern bestående av ett femtontal självständiga bolag som alla bedriver verksamhet inom IT. Med lokal närvaro från Malmö i söder till Luleå i norr levererar Empir Group tjänster inom allt från systemutveckling till IT-drift av servermiljöer och arbetsplatser till paketerade applikationserbjudanden för en rad olika branscher och tillämpningar.

  11:00 H&D Wireless - H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service).

  11:30 Nexstim - Nexstim är ett medicintekniskt företag som tagit fram och kommersialiserar den världsledande TMS-tekniken  SmartFocusTM för icke-invasiv hjärnstimulering vid behandling av egentlig depression (MDD). Bolagets proprietära system för navigerad hjärnterapi (Navigated Brain Therapy, NBT®) med avancerad 3D-navigering är den enda individanpassade tekniken för transkraniell magnetstimulering (TMS) som gör det möjligt att rikta in TMS exakt till den del av hjärnan som associeras till MDD.

  12:00 myFC - myFC är ett högteknologiskt företag som utvecklar mikrobränsleceller. Det som särskiljer oss från våra konkurrenter är kombinationen av vår bränslecell och vårt högeffektiva bränsle – båda egenutvecklade. Hela vårt tekniksystem, både bränslecell och bränsle, är patenterat. Idag har vi mer än nittio ansökta och godkända patent.Vår teknologi möjliggör ”on-board hydrogen generation”, det vill säga att vätgas skapas vid förflyttning, medan bilen rullar eller du är i rörelse med din smartphone. Vätgas är det enda energislaget som inte producerar koldioxid vid förbränning. Detta är ett allt viktigare globalt konkurrensmedel, oavsett vad energin ska användas till.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.