Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieslaget 2022 final i golf med Cicero Fonder

  Nu är det dags att svinga igen!

  Välkommen att spela Singeltävling slaggolf, tre klasser och träffa andra aktieintresserade golfare. För 27:ee året i rad blir det en Sverigetävling av Aktieslaget i år på Arninge Golfklubb (Täby, norr om Stockholm) den 19 augusti. Vi ser fram emot en spännande dag med både golfspel, aktiesnack och prisutdelning. 

   Anmäl dig via www.mingolf.se eller direkt till golfklubben senast tisdag den 16 augusti kl 18.00. Mer tävlingsinformation finns vid anmälan på mingolf.se

  Tävlingsbestämmelserna för Sverigetävlingen 2022 hittar du här

  Läs mer om Arninge GK: Startsida | Arninge GK

   

  Samarbetspartner för Aktieslaget 2022 är Cicero Fonder

  Lite om Cicero Fonder:

  Cicero Fonder, som startade för 22 år sedan och som är en privatägd och oberoende svensk fondförvaltare med i huvudsak nordisk inriktning. Fokus är en analysdriven aktiv och unik faktorförvaltning i ett sammansvetsat team, där korta beslutsvägar möjliggör snabba investeringsbeslut när marknadsutvecklingen så kräver. Cicero Fonder samarbetar också med Aktiespararna och dess fonder Topp Sverige, Direktavkastning som är indesfonder med låga förvaltningsavgifter och Småbolag Edge som är en aktiv förvaltad fond med resultatbaserad avgift. Bra avkastning till sina fondandelsägare baserat på hållbara investeringsalternativ är målet. Cicero erbjuder dessutom aktivt förvaltade fonder som ett komplement till ett antal indexprodukter. För närvarande är vi 16anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi förvaltar för närvarande 13 fonder med ett samlat förvaltat kapital om drygt 15 miljarder kronor.

   

  Välkommen!