Du är här

2017-06-16

Finalen i Aktieslaget 2017

Segrarna i de olika klasserna på kvaltävlingarna kvalificerar sig direkt till den stora Sverigefinalen. Till Sverigefinalen kommer även Beijer Alma-vinnarna som utses på varje kvaltävling. 2017 års finalspel kommer att ske den 15-16 september på kunglig plats: Gripsholms GK, söder om Stockholm. Här blir det 2 dagars golfspel, boende på det välkända Gripsholms Värdshus och bankett i Slottspaviljongen.

 

 Finalspel i två dagar

Sverigefinalen spelas under två tävlingsdagar, 15 och 16 september 2017 på Gripsholms GK. Resultatet från båda dagarna räknas ihop och vinnarna koras efter tävlingens slut. Parallellt sker Beijer Alma Trophy - finalen för de som är Beijer Alma aktieägare.

 

Första dagen startar efter en gemensam lunch på fredagen, spelformen är den samma som i kvaltävlingarna och vi kör kanonstart. Tävlingen avslutas i samband med prisutdelningen vid ca kl.15.00.

 

På spel, förutom äran, står ett prisbord och för vinnarna resecheckar för en golfresa. För många blir det priset i form av finalplatsen och en härlig golfupplevelse med andra ett minne för livet. Alla segrarna och Beijer Alma-deltagare kallas till finalen genom personlig inbjudan i slutet av augusti.

 

Vad står Aktieslaget för?

Aktieslaget står för tävlingsgreenfee båda dagarna, 2 luncher, finalbanketten och övernattning i dubbelrum. Finalisterna betalar sina resor och eventuella extra kostnader. Medlemskap i Aktiespararna är en förutsättning för finalspelet men inte i kvalspelet.

 

Till segrarna bjuder Aktieslaget på en spännande Sverigefinal, en annorlunda golfupplevelse och många nya vänner!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.