Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna bjuder in Tesla Motors den 6 April till en Aktieträff med Skandinavienchef Peter Bardenfleth-Hansen som talare. Försäljningschef Tommy Witedal berättar om Kinnarps Interör. och dess verksamhet.

  Tesla Motors skandinaviendirektör Peter Bardenfleth-Hansen kommer till Aktiespararna i Mölndal den 6 april och berättar om företagets och de nya elbilarnas historia och utveckling.

  Tesla Motors skandinaviendirektör Peter Bardenfleth-Hansen kommer till Aktiespararna i Mölndal den 6 april och berättar om företagets och de nya elbilarnas historia och utveckling.

  Försäljningschef Tommy Witedal, Patrik Götesson och Anna-Karin Eckerlid från Kinnarps Interior i Göteborg kommer att tala om företaget och dess verksamhet.

   

  Amerikanska Tesla Motors är förmodligen världens just nu snabbast växande fordonstillverkare. Företagets framtidsvisioner, de olika elbilsmodellerna och nya generationer av elfordon för alla beskrivs. Provkörning av de berömda elbilarna Tesla S kommer man att kunna anmäla sig till. 

  https://www.teslamotors.com/sv_SE/ 

   

  Kinnarps Interior ingår i Kinnarpskoncernen som grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps är Europas största leverantör av inredningslösningar och finns representerat i ca 40 länder. Kinnarps Interior är Sveriges största kedja av inredningshus för kontorsmöbler och möbler inom skola, vård och omsorg. Kinnarps Interior hjälper till med inredning för att skapa tilltalande miljöer som signalerar rätt värderingar, samtidigt som man arbetar för en hållbar utveckling för miljön Kinnarpskoncernen har ca 2400 anställda och omsättningen 2013/2014 uppgick till 3,7 miljarder SEK.

  Välkommen till Kinnarps Interior Göteborg

  Vi hjälper dig med innovativa helhetslösningar för din arbetsmiljö, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön.

  Vår mer än 70 åriga tradition har gett oss gedigen kunskap och erfarenhet. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att analysera vilka trender som kommer att påverka morgondagens arbetsmiljöer. Allt för att nå bästa möjliga resultat för dig. Vi skapar en arbetsplats där medarbetarna trivs och verksamheten blomstrar. 

  Ta med dig kollegorna till vårt showroom , så tar vi en kopp kaffe och guidar er runt bland möbler, tyger, mattor och övrig inredning.

  Vi inreder framtidens Göteborg!

  Försäljningschef Tommy Witedal kommer tillsammans med sina kollegor Patrik Götesson och Anna-Karin Eckerlid hälsa välkommen och berätta lite om vår verksamhet i Göteborg!

  http://www.kinnarpsinterior.se/goteborg 

  Varmt Välkommna. 

   

  Vi bjuder på förtäring i pausen. 

  Det finns gott om parkeringsplatser på området samt det är lätt att ta sig hit med spårvagn, linje 2 och 4, följt av en promenad.

  Välkommen att besöka oss!

  Först till kvarn. 

   

  Obligatorisk anmälan på Aktiespararnas hemsida och ange din emailadress. 

   

  Obligatorisk anmälan via email. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.