Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna bjuder in till "AKTIESLAGET 2017" hos Läckö GK 2017-07-28. Öppen för alla!

En av Sveriges största golftävlingar, Aktieslaget, med kvaltävlingar utspridda över hela landet, kommer till Läckö GK 2017-07-28. Tävlingen är öppen för alla golfspelare födda 1999 eller tidigare och med högsta handikap 36. Ej krav på medlemskap i kvaltävlingarna, vilka är indelade i olika singelklasser, där segrarna går vidare till den uppskattade Sverigefinalen som för första gången går av stapeln hos Gripsholms GK i Mariefred.

Vid kvaltävlingen lottar Beijer Alma AB, som i år 10-årsjubilerar samarbetet, ut en extraplats bland de tävlande som äger minst en aktie i detta bolag.

Extra Läckövinster!

Utöver ett rikligt prisbord bjuder Läckö slott tävlingsdeltagarna på entré till slottet och årets utställningar, restaurang Hvita Hjorten i Victoriahuset sponsrar fem deltagare på förtäring. En övernattning för två i Victoriahuset utlottas också. Därutöver utlottas en övernattning för två hos Stadt Hotell & Konferens i Lidköping.

Föreningen Fruktdrycker bjuder på välsmakande drycker i samband med prisutdelningen.

Hjälp gärna till att inspirera dina golfspelande vänner över hela landet att komma till Läckö GK och Läckö-Kinnekullebygden!

Anmälningsavgiften är 150 kr för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare samt spelare 18-28 år, 200 kr för övriga. OBS! Tävlingsgreenfee tillkommer för gästspelare.

OBS! Samling kl 10.30, kanonstart kl 11.00. OBS!

För mer info www.aktiespararna.se/aktieslaget.

Välkommen!

Aktiespararna Lidköping/Götene och Läckö GK

PS. Läckö GK ger alla boende på klubbens husvagnscamping (kostnad 100 kr) rabatt med 100 kr på ordinarie greenfeeavgift vid spel efterföljande helg (2017-07-29--30) DS.

Anmälan sker till Läckö GK 0510-101 70 eller på www.golf.se.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.