Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Halmstad besöker Stora Enso

Ta chansen och följ med och besök Stora Enso i Hyltebruk. Vi åker gemensamt från Halmstad och får företaget presenterat för oss av Sverigechefen Per Lyrvall samt kaffe och macka och en rundvandring på bruket.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Företagets mål är att ersätta fossilbaserade material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material.

Stora Enso bildades 1998 genom en fusion mellan finska Enso Oyj och Stora Kopparbergs Bergslags Aktiebolag (STORA) och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR. Stora Enso är börsnoterat i Helsingfors och Stockholm.

Anmälan är bindande för att vi ska kunna planera bokning av buss och kostnaden för företagsbesöket är 100:- /pers. Bussen hämtar upp oss 17:30 utanför Halmstad Teater och vi beräknas vara tillbaka ca. 22.00.

OBS! Detta företagsbesök är exklusivt för medlemmar.

Varmt välkomna!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.