Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Hisingens traditionsenliga julbord i Paradvåningen på Nya Ullevi (Fullbokat!)

  Vi är väldigt ledsna att meddela er att julbordet tyvärr är fullbokat. Önskar ni bli uppsatt på väntelistan så maila hisingen.aktiespararna@gmail.com.

  Nu är det dags för Aktiespararna Hisingens traditionella julbord. Även detta år är vårt julbord beläget i den fina paradvåningsrestaurangen på Nya Ullevi.

  Kvällen inleds med glöggmingel från kl.17:30 i entrén och därefter vid 18:00 sker presentationer med möjlighet att ställa frågor till de som gästar oss. Årets vinnare av Göteborgsmästerskapet i Aktier 2016 kommer även presenteras i början av kvällen.

  Ett normalt julbord av denna kvalitet kostar minst 500 kr så missa inte denna chans att dels få ett prisvärt julbord och dels få höra på intressanta föreläsare.

  Anmälan görs på formuläret nedan och betalningen sätts in till BG konto: 622-2830. Glöm inte att skriva ert namn som referens. När betalningen gjorts är bokningen bekräftad. Sista datum att betala är 22 november 2016.

  OBS! Om ni tar med er respektive till julbordet och denne ej är medlem så blir det billigare om personen blir familjemedlem. Priset för det är endast 50 kr. Önskar ni det så kontakta oss på: hisingen.aktiespararna@gmail.com så löser vi det åt er så ni sparar lite pengar på anmälningsavgiften.

  wysiwyg_image

  Företag 1:

  Opus Group är ett företag inom bilprovningsteknologi och drift av bilprovning. Koncernen har två huvudsakliga affärsområden som består av bilprovning (cirka 90% av omsättningen) och utrustning ( cirka 10% av omsättningen). Opus Inspection har bilprovningsprogram i USA, Kanada, Bermuda, Pakistan och Peru, och är verksamt inom försäljning och service av emissionskontrollutrustning i Nordamerika och Mexiko. Envirotest, dotterbolag till Opus Inspection, är marknadsledande i Nordamerika inom centraliserad bilprovning. Opus Bilprovning har 74 bilprovningsstationer i Sverige. Utrustningsdivisionen producerar, säljer och erbjuder service av bilprovningsutrustning till bilprovningsföretag och verkstäder.

   Företag 2:

  Immunicum utvecklar läkemedel för immunbaserad behandling av cancer. Företaget har två huvudgrupper av terapeutiska cancervaccin samt metoden för expansion av tumörspecifika T-celler inom området transplantationsimmunologi. Huvudprodukten har utvärderats i en klinisk fas I/II-studie på patienter med metastaserande njurcancer och är klar för tester i fas II. Bolaget genomför också en klinisk fas I/II-studie på patienter med primär levercancer.

  Schema:

  17.30-18.00 Glöggmingel

  18.00-18.10 Nyheter från Aktiespararna Hisingen

  18.10-18.20 Prisutdelning i Göteborgsmästerskapet i Aktier 2016

  18.30-19.10 Presentation nummer ett

  19.10-19.50 Presentation nummer två

  19.50-sent   Äntligen dags för det fantastiska julbordet

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.