Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna live

  Aktiespararna live ”Aktiefåtöljen”

  Det här är ett nytt grepp från förbundet.

  Först ut är Svolder och vd Ulf Hedlundh. Hur står det egentligen till i investmentbolaget i coronakristider? Hur är Ulfs egen krisberedskap och vad har tagit honom dit han är i dag? Vad tänker han om framtiden?

  Dessa frågor, och många, många fler, besvaras i premiäravsnittet av Aktiefåtöljen. 15.30 torsdagen den 11 juni sänder vi exklusivt live för våra medlemmar!

  Datum: 11 juni
  Tid: 15.30
  Plats: Youtube-live

  Många av er var ju med i Tibro när Ulf Hedlundh var där för några år sedan men det har hänt en del sedan dess!!

   

  Det här har vi fått från förbundet:
  Coronaviruset har begränsat möjligheten att anordna lokala fysiska träffar och med det bakgrunden kommer vi lansera Aktiefåtöljen. I ett serieprogram kommer vi att lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. I varje avsnitt träffar vi en känd profil fysiskt som vi intervjuar utomhus i en park där vi har byggt upp ett ”vardagsrum”.

  Alla medlemmar i lokalavdelningen skall ha fått inbjudan med länkar till sin angivna e-postadress. Har du inte fått det måste du anmäla din e-postadress till kansliet i Stockholm. Kolla om det går att göra i inloggat läge. I annat fall måste du ringa förbundet, medlemsservice 08 0506 51 500

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.