Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararträff med Läkemedelstema

  Vi välkomnar Saniona och Immunovia till oss Tisdagen den 12 Februari kl.18.30. Vi ses på Fladängsskolan i Lomma.

  Saniona

  Saniona är ett forsknings- och utvecklingsbolag fokuserat på läkemedel för sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar, metaboliska sjukdomar och smärtlindring. Bolaget har en omfattande portfölj av potentiella läkemedelskandidater i preklinisk eller klinisk Fas. Forskningen är inriktad på jonkanaler som utgör en unik proteinklass som möjliggör och kontrollerar passage av laddade joner i cellernas membran.

  I pausen bjuds det på lättare förtäring

  Immunovia

  Immunovia AB grundades 2007 av forskare från Institutionen för immunteknik vid Lunds Universitet och CREATE Health - centret för translationell cancerforskning i Lund. Immunovias strategi är att analysera den uppsjö av information som finns i blodet och överföra den till användbara verktyg för att diagnostisera komplexa sjukdomar. Immunovias teknikplattform, IMMrayT, baseras på analys av mikroarrayer av biomarkörantikroppar. Företaget utför nu kliniska valideringsstudier för att förbereda kommersialisering av IMMrayT PanCan-d, det första blodbaserade testet för tidig diagnos av pankreascancer

  Sedan fortsätter vi med kort genomgång om bolagen är köpvärda därefter avslutar vi kvällen med frågor. 

  Anmälan senast den 10 Februari kl.16:00 på hemsidan. Vänligen ange namn, medlemsnummer och telefon. Ni som ej har tillgång till Internet kan ringa. Anmäl Er i god tid.

  Plats är Fladängsskolans matsal, Fladängsgatan 2, LOMMA. 

  Ni är Hjärtligt Välkomna!      

  Aktiespararna Lomma/Kävlinge

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.