Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiesparna Padel Open med presentation av Simplicity fonder - uppskjutet till hösten

  Aktiespararna Örebro bjuder in till vår första Padel Open!

  Denna kväll får du spela padel americano, äta mat och lyssna på Simplicity fonder.

  Nybörjare och vana padelspelare är lika välkomna :)

  wysiwyg_image

  Idag förvaltar Simplicity fem aktiefonder med fokus på Sverige och Norden. Den första aktiefond, Simplicity Norden, lanserades redan 2002. Under senare år har de breddat utbudet med tillskott för kunder som söker en global aktieexponering via Simplicity Småbolag Global. För exponering mot svenska aktier erbjuder de både en traditionell Sverigefond samt en spännande variant som fokuserar på svenska småbolag. Hösten 2020 lanserades även en unik fastighetsfond förvaltad av både aktie- och ränteteam, Simplicity Fastigheter.  Fokus på börsnoterade fastighetsbolag som förvaltar och bygger i Norden.

   

  Padelspelet kommer att utföras i Americano stil som är kortare matcher där du får möta många olika medspelare och vi hjälper till att dela in deltagarna efter nivå så gott vi kan. Ange i meddelandefältet till höger din uppskattade nivå på en skala mellan 1 till 5. Där 1 är nybörjare och 5 är avancerad. 

  Padelrack och bollar kommer att finnas tillgängliga att låna för dem som inte vill eller har egna ;)

  Under kvällen kommer det att bjudas på lättare förtäring under presentationen av Simplicity fonder. Om du har allergier du vill att vi ska veta om ber vi dig att skriva in dem i meddelandefältet till höger.

  Avgiften ska betalas in till Aktiespararnas plusgirokonto på Nordea: 574305-9. Du ska skriva ditt namn, lokalavdelningsnummer (318) och datum som referens.

  Exempel: Nina Sannö, 318, 31/5

  För att säkra din plats ber vi dig att betala in så snart som möjligt. Senast 1 vecka innan.

  Det är lätt att bli medlem! Passa på och gå med i Aktiespararna och gå för medlemspris ;)

   

  Vi avslutar med en prisutdelning där man kan vinna unika priser!