Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktietävling " Gissa värdet på Börsindex 2020" startar den 30 november 2019.

  Aktietävling som startar 30 november 2019 och avslutas 19 december 2020. Gissa värdet på OMXS30 indexet på Stockholmsbörsen. Anmälan senast 191130 klockan 18:00 till mailadress kagkonsult@telia.com Ange kontaktuppgifter i anmälan. Öppet för medlemmar.

  Tävling exklusivt för medlemmar i lokalavdelningen Boden.

  Aktietävling under året 2019-2020 där alla kan delta!

  Tävlingen startar den 30 november 2019. Tävlingsreglerna är mycket enkla, gissa vad OMXS30 indexet har för värde den 19 december 2020 då tävlingen avslutas.

  Avläsning kommer att ske mot det värde som publiceras i tidningen Dagens industri lördagen den 19 december 2020. Vinnaren kommer att kontaktas efter detta datum, senast under januari 2021. 

  Anmälan är obligatorisk och kan endast ske skriftligt via mail till kagkonsult@telia.com. Ange "Aktietävling med avslut 19 december 2020" i din anmälan och det värde du antar att aktuellt index ovan noteras till på avslutningsdagen. Notera också ditt medlemsnummer och dina kontaktuppgifter så att vi kan höra av oss till dig efter tävlingens slut. En vinnare som har föreslagit ett värde på index som ligger närmast det avlästa aktuella värdet utses på avslutningsdagen den 19 december 2020. Vinnaren kontaktas personligen med information efter avslutad tävling, övriga deltagare kontaktas ej.

  Endast en anmälan per medlem kan ske till denna tävling, och anmälan får endast innehålla ett förslag när det gäller värdet på aktuellt aktieindex. Efteranmälan är inte möjligt.

  Tävlingen är öppen endast för medlemmar i lokalavdelningen Boden, tävlingsbidrag från de som inte är medlemmar lämnas utan avseende.

  Deltagande förutsätter medlemskap i föreningen Aktiespararna och lokalavdelningen Boden under hela tävlingstiden.

  Alla som deltagit bjuds in till ett Aktiecafe i lokalavdelningen under våren 2021 där prisutdelning  till vinnaren sker. Förutom pris till en vinnare så lottas två tröstpriser ut till deltagare som är närvarande vid det Aktiecafe´ där priset delas ut.

  Lycka till med tävlingen hälsar Lokalavdelningen i Boden!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.