Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff 25/4 med Hemfosa och Peter Malmqvist, chef för Analysguiden

  Peter Malmqvist, chef för Analysguiden, kommer och pratar om börsutvecklingen och intressanta trender på börsen. Vi får också besök av Hemfosa Fastigheter AB.

  Finansanalytikern Peter Malmqvist har värvats till Aktiespararna, som ny chef för uppdragsanalystjänsten Analysguiden. Detta kunde vi läsa i Aktiespararen nr 9, 2018. "Peter har en unik kunskap om hur såväl investerare som börsbolag tänker och vet vad som krävs för att öka den ömsesidiga nyttan", säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd. Peter kommer närmast från en tjänst som chefsanalytiker på Remium. Han är även lärare i redovisning och finansanalys på Handelshögskolan i Sthlm, liksom ordf i Sveriges Finansanalytikers Förening.

  Vi är väldigt nöjda med att Peter kommer till oss i Kungälv/Ale och ser fram emot en riktigt intressant kväll.

  Hemfosa Fastigheter AB är ett svenskt fastighetsbolag som är verksamt inom långsiktig förvaltning och utveckling av fastigheter. Företagets fastigheter finns i Sverige, Norge, Finland och den största delen av fastighetsbeståndet utgörs av Samhällsfastigheter (fastigheter där det bedrivs skattefinansierad verksamhet). I fastighetsbeståndet fanns även kontorsfastigheter i tillväxtkommuner och logistikfastigheter. Dessa sistnämnda fastigheter samlades i bolaget Nyfosa som nyligen avknoppades från Hemfosa. Vi får säkert höra mer om detta i presentationen av Hemfosa Fastigheter AB, som görs av Caroline Arehult, vd och Anna Alsborger, transaktionschef. Mer info på https://hemfosa.se

  Smörgås med kaffe/te i pausen och vi avslutar kvällen med lotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 90 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 23/4, helst via vidstående anmälningsformulär eller till Mona Jörnheim 0303-16215 eller Lennart Lundberg 0707-427351. OBS! Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder. 

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.