Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff 3 oktober med Seamless och Lancelot, Sollentuna Centrum

  Vi gästas ikväll av SDS, en svensk distributör av tjänster via mobiloperatörer i tillväxtländer och Lancelot AM om investeringar i en osäker värld och morgondagens vinnare. Anders Haglund (Anders Hörna) avslutar med sin syn på marknaden.

  Välkommen till en spännande Aktiekväll med Fika och Lotteri!

  wysiwyg_image

  Albin Rännar, CEO Seamless Distribution System informerar om SDS, ett lönsamt och stabilt svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala transaktioner. Bolaget har kunder på 28 marknader som når över 200 miljoner mobilkonsumenter via fler än 675 000 återförsäljare. SDS har cirka 150 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Guinea, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten. Med över 16 års erfarenhet fokuserar SDS på hög nivå av kundnöjdhet och effektiv utveckling. SDS hanterar årligen över 5,3 miljarder transaktioner och möjliggör för den växande befolkningen i tillväxtländer att bli en del av den mobila revolutionen.

  wysiwyg_image

  Hur skall man investera i dagens osäkra värld? Hur mår egentligen världsekonomin och vilka branscher och bolag kommer att vara morgondagens vinnare? Per Hedberg och Christian Granquist, förvaltare av globalfonden Lancelot Camelot berättar hur de investerar rätt i framtiden. Hur dom navigerar kring exponentiell tillväxt, det som driver värdet av långsiktiga investeringar, och kring värdetillväxt skapad genom att hitta företeelser i samhället som växer.  Därpå följer det mödosamma arbetet att identifiera bolag som växer tillsammans med dessa företeelser. Här lyfter man fram värderingsmultiplarnas roll, speglingen av hur andra ser på bolaget och dess vinsttillväxt. Som andra masspsykolgiska processer är den ofta felaktig. När Lancelot har en avvikande syn än massan då föds affärsmöjligheten. Hur har det då strategin avkastat? Globalfonden Lancelot Camelot har lyckats dubbelt så bra som börsen sedan sin start för cirka 14 år sedan.

  wysiwyg_image

  Anders Hörna, en populär ofta återkommande punkt vid våra träffar, avslutar kvällen med att Anders Haglund ger med sin syn på aktiemarknaden.

   

  Program

  17.50 - 18.00 Entre'avgift samt lotteribiljett (Kom i tid)

  18.00 - 18.05 Inledning

  18.05 - 18.55 SDS

  19.00 - 19.15 Fikapaus (fika ingår)

  19.20 - 20.10 Lancelot FM

  20.15 - 20.35 Anders Hörna

  20.35 - 20.45 Avslutning och lotterivinster

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.