Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff

  Denna kväll kommer BioGaia AB att presenteras av CFO (ek dir) Margareta Hagman och Vibrosense Dynamics AB av VD Toni Speidel
  OBS!!! NY ADRESS VELLINGE BLOMMAN FALSTERBOVÄGEN 177-9 VELLINGE OCH NY DATUM 3 DECEMBER.

  BioGaia AB hade  2018 ytterligare ett år med stark tillväxt, med en årsomsättning på rekordhöga 742 miljoner kronor. Under året ökade försäljningen med 127 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning med 16 procent efter valuta justering. BioGaias distributionsnätverk består av omkring 80 partner med försäljning i ungefär 100 länder. BioGaias affärsidé bygger på att genom väldokumenterade probiotiska produkter bidra till hälsa och välmående för människor i hela världen. Probiotikan kan även användas förebyggande, för att stärka immunförsvaret, vilket kan bidra till minskad användning av antibiotika och därmed minskad risk för antibiotikaresistens. Bolagets produkter är idag tillgängliga i 100 länder över hela världen.

  Vibrosense Dynamics är verksamma inom medicinteknologi. Bolaget utvecklar produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Produkterna mäter och kvantifierar förmågan att känna vibrationer i huden, och används av vårdgivare för att kunna anpassa behandlingen eller sätta in förebyggande åtgärder vid potentiella nervskador. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare. VibroSense grundades 2005 och har sitt säte i Malmö, Sverige.

  Program

  18.30   Per Deichmann inleder

  18.40   Serveras varmrätt med salladsbufe´, hembakat surdegsbröd, ramlösa

  19.00   Presentation av Biogaia   

              Kort kaffe paus med kaka 

  20.00   Presentation av Vibrosense Dynamics                         

  21.00   Sammanfattning och avslut med vårt populära lotteri

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.