Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff

  Tors den 30 november har vi aktieträff tillsammans med Trelleborg AB och Scandinavian Airport and Road Systems AB (Sarsys) Företagen representeras av vice president Rikard Lindqvist, vVD Christian Lienau Svensson.
  TerraNet ersätts av QuickCool.

  Trelleborg AB  Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Våra innovativa lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgconsernen har en omsättning av 31 miljarder , 23000 anställda i 50 länder.

  TerraNet som skulle besöka oss har i sista stund lämnat återbud och istället får vi besök av QuickCool.

  QuickCool är ett medicintekniskt företag, med bas i Ideon Science Park i Lund. Företaget har utvecklat ett patenterat system för att kyla hjärna och kropp, huvudsakligen för plötsliga hjärtstilleståndspatienter, men även för experimentell strokebehandling och feberhantering.

  QuickCools system är baserat på en proprietär metod. I ballongkatetrar, som förs in i näshålan, cirkulerar en kall saltlösning. På så sätt utnyttjas näshålans värmeväxlingsegenskaper för att kyla hjärnan och kroppen.
  QuickCool gör en nyemission den 30 november.

  Sarsys är sedan slutet av 90-talet ett vinstgenererande bolag inom affärsområdet för flygsäkerhet. Bolaget bildades 1998 som en avknoppning från SAAB Automobil och skapade sig snabbt ett mycket gott renomé på marknaden genom att designa, tillverka och utveckla högkvalitativ friktionsmätutrustning för flygplatser och allmänna vägar. Utrustningen används för att mäta friktion på landningsbanor och allmänna vägar för att säkerställa säkerheten så att flygplan kan landa och ta av säkert. Bolaget är högintressant och extremt köpvärt till den låga värdering av endast 28 miljoner. Introduktionskursen var satt till 3,50 och efter första handelsdag på börsen stängde kursen på 4,65 kr. SARSYS nyemission övertecknades till hela 300%.

  Program :

  18.30   Tommy Omfors inleder

  18.40   Serverar Gästis som alltid en god varmrätt

  19.00   QuickCool presenteras

  Kaffe paus med liten kaka

  19.50  Trelleborg presenteras av vice president Rikard Lindqvist

  20.35  Sarsys  presenteras av vVD Chrisian Lienau Svensson

  21.20  Avslut med lotteriet

  21.30  Slut

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.