Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff

  Välkommen till höstterminens sista aktiemöte!

  Förutom att du välkomnas med glögg och pepparkakor så kommer vi att få presentationer av två intressanta företag:

  Handelsbanken

  Handelsbanken grundades 1871 och är en av världens stabilaste banker.

  Banken bedriver verksamhet i fyra hemmamarknader (Sverige, Storbritannien, Norge och Nederländerna) och erbjuder företagskunder och hushåll samlade tjänster för hela sin ekonomi – finansiering, investeringar och sparande samt betalningar.

  Socialt ansvar och hållbarhet är djupt integrerat i Handelsbankens företagskultur. Historiskt har detta visat sig genom låga kreditförluster som möjliggjort att banken kunnat stödja sina kunder och samhället oavsett konjunkturläge. På senare tid har det öppnat upp för nya affärsmöjligheter när banken hjälper sina kunder att ställa om till ett mer hållbart samhälle.

  Fika med jul-tema

  Biotechbolaget inom onkologi WntResearch

  "Det är inte primärtumören som i första hand dödar den cancerdrabbade, det är metastaser” (Professor Tommy Andersson, grundare av WntResearch)

  …och det är just metastaser som Foxy-5, WNTResearch läkemedelskandidat motverkar, alltså att en tumör sprids till andra delar av kroppen. FOXY-5 utvärderas för närvarande i den kliniska fas II-studien NeoFox.

  I detta spännande skede för FOXY-5 får vi besök av VD:n Pernilla Sandwall samt ordföranden Christer Nordstedt, som ska övertyga oss om att bolaget är värd att satsa på. 

   

  Kvällens program avslutas som vanligt med

  Hasses Hörna

  Länk till mötet för er som vill vara med på distans:

  https://join.skype.com/jCABymtRfyVN