Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff

  Inbjudan – Aktieträff med MIPS AB!

  Täbyföretaget MIPS presenteras av CFO Max Strandwitz.

  MIPS är specialiserat på hjälmbaserad säkerhet och skydd av hjärnan och är världsledande inom detta område. Utifrån en ingrediensvarumärkesmodell säljs MIPS Brain Protection System (BPS) till den globala hjälmindustrin.

  Lösningen, vilken är patenterad på samtliga relevanta marknader, grundar sig på mer än 20 års forskning och utveckling tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan samt Karolinska Institutet i Stockholm.

  Övrig information: 
  Vi har flyttat träffen från tidigare Scandic Hotel i Täby till Östergårds i Danderyd. Fördelarna är att vi får hålla företagspresentationerna i en rymlig lokal med mycket bra teknisk utrustning till presentationerna. En annan fördel är att vi får äta den inledande måltiden för oss själva och med bra standard i buffeformat.

  I samband med detta har vi gjort en mindre prisjustering från 80:- till 100:- för medlem, ej medlem betalar 120:-. Som tidigare ingår måltiden i avgiften.

  För att ta sig till Östergård fungerar det bra med bil då det är gott om gratis parkeringsplatser. Ett alternativ är buss 602 från Mörby Centrum (hållplats Kyrkogårdsvägen 6), stannar precis utanför Östergårds entré.

  Sista anmälningsdagen är den 14 september. 

  Hjärtligt välkomna till en intressant och givande presentation,
  Aktiespararna i Täby/Vallentuna

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.