Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff - AAK, Nordea & Hansa Medical

  wysiwyg_image

  Nordea

  En av Nordens största banker med 10 miljoner privatkunder och 700 000 företagskunder servade av 30 000 medarbetare i tjugo länder, och med ett resultat om 95 miljarder kronor (2017),

  Totalavkastningen på en placering 2000 01 01 till idag, är cirka 6,2% per år, med återlagda utdelningar. En placering 2010 01 01 har gett 3,7% per år Banken presenteras av Rodney Alfvén.

  wysiwyg_image

  Hansa Medical är ett biopharma-bolag som utvecklar innovativa immunmodulerande enzymer för behandling i samband med organtransplantation och akuta autoimmuna sjukdomar. Bolagets läkemedelskandidat imlifidase, ett enzym som eliminerar IgG-antikroppar, är i sen klinisk utvecklingsfas för behandling av njurtransplantationspatienter, med betydande potential även vid transplantation av andra organ och vävnader samt akuta autoimmuna sjukdomar. I bolagets utvecklingsportfölj finns även ytterligare lovande läkemedelsprojekt. Under projektnamnet NiceR utvecklas nya innovativa enzymer för eliminering av immunglobuliner för att möjliggöra upprepad dosering vid autoimmuna skov samt inom onkologi. Bolaget är baserat i Lund och Hansa Medicals aktie (ticker: HMED) är noterad på Nasdaq Stockholm.

  Hansa Medical presenteras av Eva-Maria Joed, Chief Financial Officer

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.