Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff - AddLife, Assa Abloy & Nyfosa.

  wysiwyg_image

  Nyfosa. Bolagets affärsidé bygger på ett aktivt deltagande på den svenska transaktionsmarknaden kombinerat med en investeringsstrategi som följer fastighetsmarknadens förändringar. Målet är att utveckla och förädla ett växande fastighetsbestånd med uthållig och hög avkastning. För närvarande fokuserar Nyfosa främst på kommersiella fastigheter i Sverige. Per den 30 september ägde Nyfosa fastigheter med ett totalt fastighetsvärde om cirka 18,3 MDSEK. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan november 2018. Webbplats: nyfosa.se

  Nyfosa kommer presenteras av Stina Lindh Hök, Operativ chef samt Johan Ejerhed, Finanschef.

  wysiwyg_image

  AddLife är en koncern som består av ett 25-tal bolag verksamma framförallt på den nordiska Life Science-marknaden. AddLife har organiserat sin verksamhet i två affärsområden; LabTech och MedTech. Affärsområdet LabTech innefattar de bolag som är verksamma inom marknadsområdena diagnostik och biomedicinsk forskning och laboratorieanalys medan MedTech innefattar de bolag som är verksamma inom marknadsområdet medicinteknik. AddLife är, utöver de nordiska länderna, även verksamt i Tyskland, Benelux, Estland och Italien. AddLife aktie finns på Midcap listan.

  Webbplats www.add.life

  AddLife kommer att presenteras av VD Kristina Willgård.

  wysiwyg_image

  ASSA ABLOY utvecklar, tillverkar och säljer produkter och tjänster inom accesslösningar, säker identifiering, entréautomatik och service för institutionella och kommersiella kunder samt för bostadsmarknaden. Koncernen omsatte 2018 drygt 84 miljarder SEK med en vinst per aktie om 8,09 SEK och en utdelning per aktie på 3,50 SEK. 2018 hade koncernen ca 48 500 anställda med verksamhet i mer än 70 länder.

  Börskursen  har under de senaste 5 åren gått +17% i snitt per år och under de senaste 10 åren gått +18% i snitt per år(dvs bara börskurs utan utdelningar), 2019-10-08, 2014-10-08, 2009-10-08

  SIXGX (Stockholmsbörsens generalindex) har under motsvarande perioder gått 7,5% resp 8,0% (dvs bara börskurs utan utdelningar)

  Bolaget kommer att presenteras av Holger Lembrér, investor relations officer

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.