Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff: Christoffer Ahnemark/Origo Fonder

  Välkommen till aktieträff med fika i Ängelholm!

  Då restriktionerna lyfts den 29 september kan vi äntligen bjuda in till föredrag igen och vi har nöjet att presentera två mycket intressanta gäster till höstens första aktieträff!

  Origo Fonder, presenteras av investeringschef Stefan Roos samt Aktiespararnas tidigare analyschef Christoffer Ahnemark. Christoffer är välkänd för de flesta genom sina analyser i tidningen Aktiespararen samt den framgångsrika modellaktieportföljen ”korta portföljen” samt genom olika poddar.

  Christoffer är nu förvaltare på Origo fonder som specialiserat sig på att hitta undervärderade kvalitetsbolag och minimera risktagande. Han kommer att berätta om den omvälvande börsresa vi varit med om sedan corona-oron drog över oss samt hur Origo Fonder gör för att hitta de framtida aktievinnarna.

   

  MilDef Group som vi hade bokat har tyvärr fått förhinder och kan ej komma.

   

  Vi kommer även att kora vinnarna i senaste årets aktietävling (sista avstämningsdag var sista börsdagen i maj-21). Närvaro krävs för att ta del av priserna.

  Vi vill även passa på att påminna om att ta hänsyn till att det fortfarande råder smittspridning i samhället och att stanna hemma om du känner av några symptom.

  OBS! Träffen hålls i Åvalla Församlingshem (centrala Ängelholm), Södra Kyrkogatan 3, 262 41 Ängelholm

  Anmälan efter 12/10 är ok, dock kan vi ej garantera att det finns fika tillgängligt till dig.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.