Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff den 12 mars 2019 med TF Bank och Zoomability Int AB

  Program

  18.30 - 19.15
  TF Bank presenteras av Mattias Carlsson, VD

  19.15 - 20.00
  Zoomability Int AB presenteras av Pehr-Johan Fager

  20.00 - 20.45
  Kaffe / the och macka

  TF Bank

  TF Bank är en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster genom sin egenutvecklade IT- plattform med hög grad av automatisering.

  Bolagets IT-plattform är utformad för skalbarhet och anpassning till olika produkter, länder, valutor och digitala banklösningar.

  TF Bank bedriver in- och/eller utlåningsverksamhet mot privatpersoner i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Estland och Lettland via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande av banktillståndet.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Zoomability

  Zoomability är ett svenskt företag som sedan 2011 tillverkar och marknadsför Zoom Uphill®, ett eldrivet terränggående fordon designat för personer med funktionshinder, utan att se ut som en rullstol. Genom dess patenterade ramkonstruktion och fyrhjulsdrift kan den ta sig fram i sand, snö och ojämn terräng på ett tryggt och säkert sätt, med alla hjulen i marken samtidigt.

  Den största enskilda marknaden för ”Zoomen” är USA följt av Sverige, men det finns distributörer i ett 10-tal länder, inklusive Australien. I USA har flest sålts till krigsveteraner med stöd av välgörenhetsfonder.

  Potentialen är mycket stor i hela världen då personer med funktionshinder i de nedre extremiteterna såsom amputerade och ryggmärgsskadade, samt personer med MS, olika muskelsjukdomar, eller en CP-skada som gör att man har svårt att gå, utgör flera miljoner i Europa och USA. Bara i Sverige finns över 6.000 personer med ryggmärgsskador och varje år får drygt 2000 fötter eller ben amputerade.

  Zoomabilitys vision är att alla har rätt till äkta körglädje överallt – ”A Free Mind in Motion”. Besök hemsidan www.zoomability.com så kan du följa med på en tur.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.