Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff den 20/9 med medicinföretaget Elekta och Jonas Olavi allokeringsstrateg på Alfred Berg.

Aktiespararna Solna/Sundbyberg har det stora nöjet att välkomna det globala medicinteknikföretaget Elekta och Jonas Olavi allokeringsstrateg på Alfred Berg.

wysiwyg_image

Elekta

Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan. Bolagets kunder är onkologer, radioterapeuter och neurokirurger på cirka 6000 sjukhus världen över. Produkterna är inriktade på precis strålterapi, bildstyrd och stereotaktisk strålterapi, gammaknivskirurgi, stereotaktisk neurokirurgi och kartläggning av hjärnans funktioner.

Talare från Elekta är Johan Andersson Director Investor Relations

 

 

wysiwyg_image

Jonas Olavi

Chef för det nordiska TAA-teamet (Sverige)

Jonas Olavi är chef för det nordiska teamet för taktisk allokering (TAA).

Jonas har branscherfarenhet sedan 1996 då han startade sin karriär som valutamäklare på Fairbank Currency Exchange Gothenburg AB. 1997 anställdes han av Delphi Placeringsrådgivning AB där han hade flera olika befattningar och bland annat förvaltade han såväl diskretionära mandat som fonder. År 2003 anställdes han av Michael Östlund & Company som vd för fondbolaget och som placeringsansvarig för tre nationella aktiefonder. Därefter anställdes Jonas 2005 av Nordea, där han under det första året var personlig bankman. 2006 blev Jonas Senior Private Banker, vilket innebar en förflyttning till Nordea Private Banking. Drygt ett år senare rekryterades han av Nordea Wealth Management i rollen som aktiestrateg och 2010 blev Jonas utsedd som chefsstrateg för aktier inom samma verksamhetsområde. Till Alfred Berg rekryterades han 2015.

Jonas har en filosofie magisterexamen från Lunds Universitet med inriktning på nationalekonomi.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.