Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff den 3 okt möter vi Qiiwi Interactive AB och analytikern Peter Hultqvist, Senior Rådgivarna.

  Välkomna till en aktieträff med mobilspelsbolaget Qiiwi Interactive. Efter en turbulent aktiemarknad i sommar kommer Peter Hultqvist, Senior Rådgivarna, att beskriva börsläge och kommande investeringsbeslut.

  Aktieträff med Qiiwi Interactive, som bl a står bakom succéspelen Wordington och Backpacker® samt är högaktuella med sitt kommande match-3 spel under det världsberömda varumärket ”Hell’s Kitchen”. Företaget har spelstudios i Alingsås och i Nicosia på Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är: “Adventures for Everyone”.
  Qiiwi presenteras av CEO Eric Dale Rundberg. Mer info på: https://www.qiiwi.com

  Riskerna och osäkerheten på aktiemarknaden har ökat kraftigt de senaste månaderna. Hur skall man agera på börsen nu? Peter Hultqvist, Senior Rådgivarna, går igenom börsläget med både risker och möjligheter i aktiespararens vardag. Aktievärdering, fundamental analys (FA), teknisk analys (TA), signaler, nyckeltal är begrepp som redovisas. Vi kan nu stå inför situationen om vi skall sälja av om marknaden fortsätter ned eller är det istället så att vi har möjligheten att bottenfiska och köpa in oss på attraktiva nivåer? Det blir garanterat en intressant föreläsning.
  Peter kommer också att visa hur man jobbar med det effektiva Hitta Kursvinnar-programet. En lördag i november återkommer Peter med en Hitta Kursvinnar-kurs för ett begränsat antal deltagare (max 20 st), vilket vi återkommer till inom kort.

  Smörgås med kaffe/te i pausen och vi avslutar kvällen med lotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 90 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 1/10, helst via vidstående anmälningsformulär eller till Lennart Lundberg 0707-427351. OBS! Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder. 

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.