Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Aktieinvest och NP3 Fastigheter

  Välkomna på en intressant kväll med Aktieinvest och NP3 Fastigheter. Vi träffas på Gävle Central Konferens och det bjuds på kaffe, te och smörgås.

  wysiwyg_image

  Träffa Mikael Näslund, Vice vd Aktieinvest
  Aktieinvest är Aktiespararnas egen nätmäklare och Mikael som är vice vd på bolaget kommer att vara på plats för att berätta om deras produkter och tjänster. Han kommer även att prata om hur du enkelt lägger upp ett smart sparande som inte kräver att du måste ha tid att följa börsens alla svängar. Oavsett om du är nybörjare eller en mer avancerad sparare så kommer Mikael att bjuda på handfasta tips och råd för att du ska kunna bygga en lönsam portfölj - din egen pengamaskin. 

  Aktieinvest är ett 50-årigt dotterbolag till Aktiespararna som har 60 000 kunder och genomgår just nu en rejäl förändringsresa från klassiskt finansbolag till en modern digital aktör på den stekheta Fintech-marknaden.

  Träffa Jens Lennerfeldt, affärsansvarig för NP3 Gävle samt Carl Linton, chef investor relations, NP3 Fastigheter AB
  NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning i norra Sverige. Per den 30 september 2017 uppgick fastighetsbeståndet till 897 000 kvm uthyrningsbar yta fördelat på 222 fastigheter inom segmenten handel, industri/logistik, kontor och specialfastigheter.

  Fastighetsbeståndet är indelat i sex marknadsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Fastighetsvärdet uppgår till över sju miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. 

   

  Varmt välkomna! 
  Styrelsen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.