Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Assa Abloy, Kvartil fonder och TIN fonder tisdagen 18 februari

  Aktieträff med Assa Abloy, Kvartil fonder och TIN fonder på Culturen, Kopparlunden tisdagen 18 februari kl.18 - 21

  wysiwyg_image

  ASSA ABLOY

  Assa Abloy är världsledande inom accesslösningarmed produkter och tjänster som lås, dörrar, portar och entréautomatik. Koncernen är också ledande inom identitetskontroll, med elektroniska nycklar, kort, taggar samt mobila och biometriska identitetskontrollsystem.

  Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer produkter och tjänster inom accesslösningar, säker identifiering,entréautomatik och service för institutionella och kommersiella kunder samt för bostadsmarknaden.Koncernen har världens största bas av installerade produkter med en stor del av försäljningen på den stabila eftermarknaden. Koncernen har ledande positioner i större delen av Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Oceanien.

  På vår aktieträff presenteras Assa Abloy av Holger Lembrér, IR ansvarig

  wysiwyg_image

  KVARTIL FONDER

  Kvartilär ett relativt nystartat fondbolag och startade sin första fond hösten 2018, en global blandfond. Med sunda principer och ett modernt tankesätt kan Kvartil erbjuda förvaltning som fokuserar på rätt saker. De använder finansteori, forskningsrön och regelstyrning för att göra förvaltningen effektiv. Och dessutom med riktigt låga avgifter. Deras målsättning är att tillhöra den övre kvartilen i avkastning och den undre kvartilen i avgifter i förhållande till jämförbara alternativ.

  Kvartil fokuserar på faktorer som sluter an till finansiell forskning: val av tillgångsslag, riskspridning och att minimera avgifter. Kvartils erfarna investeringskommitté bestämmer inriktning och begränsningar för varje fond. Därefter skapar Kvartils utvecklare beslutsregler och algoritmer som styr investeringarna.

  Kvartil fonder presenteras på vår aktieträff av Torbjörn Olofsson, VD

  wysiwyg_image

  TIN FONDER

  TIN vill göra sin del i att stärka det nordiska ekosystemet för innovativa bolag. De vill också att deras sparare ska kunna ta del av fler värdeskapande bolag och att dessa ska kunna gå ännu bättre med börsen som plattform för tillväxt. Teknik och innovation är centrala för att vi skall kunna lösa utmaningar kring hållbarhet, miljö och välfärd. Det nordiska innovationsklustret är starkt relativt regionens storlek, men sårbart i en global konkurrens.

  TIN vill arbeta aktivt för att få fler framgångsrika entreprenörer och bolag till nordisk börs. De kommer att behålla tidigare investeringsfilosofi och arbetssätt, men kan som fristående bolag om något vara än mer aktiva i denna strävan. Det finns många duktiga techinvesterare i världen, men vårt fokus är att investera i teknik och innovation med ett nordiskt perspektiv.

  TIN fonder har den mycket populära fonden "Core Ny Teknik"

  På vår aktieträff presenteras TIN fonder av VD Tomas Lundmark (OBS ändrat)

  Varmt välkomna!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.