Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Axfood och Ripasso Energy samt kick-off för Söderslätts Aktiemästerskap 2018

  Onsdagen den 21 mars 2018 kl 18.30, Parken Norregatan 46, Trelleborg

  18.30 Aktiespararna i Trelleborg hälsar välkomna.

   

  18.40 Ripasso Energy grundades 2008 av Gunnar Larsson, tidigare VD Kockums AB. Bolagets ambition är att utveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värmeenergi till elektricitet, samt att utnyttja denna för kommersiellt bruk. Bolagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el. Ripasso Energy har en exklusiv och evig licens på Kockums världsledande stirlingmotor, och har sedan grundandet vidareutvecklat tekniken. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. Ripasso Energy presenteras av VD Gunnar Larsson.

   

  19.30 Sedvanlig paus för förtäring och mingel efter presentationen av Ripasso Energy.

   

  20.00 Axfood arbetar med passion för mat och människor. Axfood Aktiebolag är ett av Nordens största börsnoterade bolag inom dagligvaruhandeln. Axfood bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys och Hemköp. Axfood presenteras av Cecilia Ketels, Head of Investor Relations.

   

  20.50 Vår ambition är att köra igång årets aktietävling, Söderslätts Aktiemästerskap 2018. Alla pusselbitar är inte på plats när denna kallelse distribueras så vi ber om tålamod. (Arbetet med att spetsa till tävlingen under årets lopp pågår)

   

  21.10 Avslutning med traditionellt lotteri - priser från de medverkande företagen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.