Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Balco och Sobi

  På årets första aktieträff välkomnar vi två spännande företag från vitt skilda områden - betongbalkonger och läkemedel. Träffen hålls som vanligt på trevliga Östergårds den 25 februari.

   

  Aktieträffen startar som vanligt med en trevlig middag på Östergårds och därefter får vi höra presentationer från Balco Group AB och Sobi™.

   

  Balco Group AB är ett bolag som grundades i Växjö 1987. Idag är man en ledande leverantör av betongbalkonger. Balcos balkonger är kundanpassade, moderna och säljs under eget varumärke till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggföretag.

  Bolaget är specialiserat på att byta befintliga balkonger mot nya inglasade balkonger och har egen så kallad Balco-metod. Metoden medför många fördelar, såsom exempelvis lägre energikostnader, ökad levnadsstandard och värdeökning på lägenheten och fastigheten. Från Växjö samordnas verksamheten via dotterbolag i Danmark, Norge, Tyskland, Nederländerna, och England.

  https://www.balco.se

  Blaco presenteras av David Andersson, Marketing- and Export Director

   

   

  Sobi™ är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på sällsynta sjukdomar. Vårt uppdrag är att utveckla och tillhandahålla innovativa behandlingar och tjänster som ger patienter ett bättre liv.

  Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även en portfölj med specialist- och särläkemedel i Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Ryssland på uppdrag av olika partnerföretag. Sobi är en pionjär inom bioteknologi med stort kunnande inom produktion av biologiska läkemedel.

  https://www.sobi.com/sv

  Sobi presenteras av Linda Holmström, Senior Communications/IR Manager

   

  Anmälan sker genom formuläret till höger, vänligen informera om glutenintolerans. 
  Sista anmälningsdagen är den 19 februari 2019

  Varmt välkomna,
  Aktiespararna Täby

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.