Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med BE Group AB & Cline Scientific AB

  Från BE Group AB kommer, CEO Daniel Fäldt för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.begroup.com.

  BE Group är ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder direktleveranser, lagerförsäljning och produktionsservice till kunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin, utifrån varje kunds material- och produktionsbehov.
  Med gedigen kunskap och väletablerade relationer inom inköp, logistik, och produktion utvecklar vi lösningar för att stärka våra kunders konkurrenskraft.

  Från Cline Scientific AB kommer VD Patrik Sundh för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Bolaget är aktuell med en nyemission. Gå gärna in på hemsidan www.clinescientific.com.

  Cline Scientific utvecklar och säljer unika nanoytor som används i utveckling av stamcellsterapier och som komponent i cancerdiagnostik. Clines nanoteknologi kan som verktyg få avgörande betydelse vid utveckling och tillverkning av stamcellsterapier för artros, diabetes typ-1, Alzheimers, Parkinsons med flera. Som komponent i diagnostikprodukter kan Clines teknologi möjliggöra en helt ny typ av cellbaserad diagnostik som öppnar för tidig eller preventiv behandling mot tumörspridning, så kallad metastasering. Bolaget har i år tecknat licensavtal med Liv Diagnostics gällande den patenterade teknologin för användning inom olika diagnostikapplikationer.

  Under kvällen kan man ta del av skrifltig information och nyheter från förbundet. Det blir säkert tid att ställa frågor till våra gäster från BE Group AB och Cline Scientific AB. Som avslutning på kvällen blir det smörgåstårta samt öl/ vatten och lotteri med fina priser.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.