Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Bergman & Beving

  Vi välkomnar Magnus Billfalk som arbetar som IR-chef på företaget Bergman & Beving som ikväll besöker Aktiespararna Halmstad för att ge oss en presentation av bolaget!

  Bergman & Beving äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag 15 varumärken, ca 1000 anställda och en omsättning på ca 3,8 miljarder kronor.  Bergman & Beving är noterat på Nasdaq Stockholm.

  Kvällen inleds med en företagspresenation av ovanstående bolag som hålls av Magnus Billfalk följt av att vi äter gemensam middag och fortsätter med analyser av kvällens bolag, frågor och aktiediskussioner.

  OBS!
  Använd ej funktionen lägg till gäst då denna ej räknas in i antalet deltagare och då ej blir anmäld till aktiviteten. Gör istället en anmälan för varje person som ska närvara på aktiviteten oavsett om de är medlemmar eller inte.

  Glöm inte skriva in din mailadress vid anmälan så vi kan nå dig med eventuell information.
  Har du några frågor så är du välkommen att skriva till ansvarig för aktivitet via mail eller telefon, uppgifter hittar du till höger under anmälningsformuläret.

  Betala gärna in anmälningsavgiften innan ni kommer till aktiviteten via swish till numret 0725-007218 Aktie Halmstad. Om ni inte har swish går det bra att betala med jämna kontanter på plats. 

  Varmt välkomna!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.