Aktiespararna

Aktieträff med Billerud på Elite

AktivitetFysisk
28 maj 2024 16:30 till 19:00Elite Grand Hotel, Gävle

Välkommen på en spännande träff med lokal förankring!

Billerud  kommer att presenteras av Lena Schattauer, Billeruds IR-chef, Pierre Aggarwal, fabrikschef i Gävle, samt Emma Åhström, kommunikationschef på bruket i Gävle. 

"Billerud är ett världsledande företag inom högpresterande pappers- och förpackningsmaterial med ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Vi har nio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, och kunder i fler än 100 länder.

Vi hjälper våra kunder att minska deras klimatpåverkan genom att få dem att känna sig trygga i att göra de bästa förpackningsvalen. På Billerud är vi nämligen övertygade om att de rätta förpackningsmaterialen och -lösningarna kan bli viktiga verktyg i arbetet att skapa en mer hållbar framtid. Det är därför vi utmanar förpackningskonventioner, från hur fibrer väljs ut och material produceras, till hur vi skapar värde för våra kunder.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för en framtid där lättare, starkare och mer hållbara förpackningar inte längre är ett undantag – utan det naturliga valet. Därför styrs våra beslut alltid av löftet om att skapa en bättre morgondag. För det är först när du har morgondagen i åtanke som du gör ditt allra bästa idag."

I samband med eventet kommer det att bjudas på kaffe/te och smörgås. 

Väl mött, 

Styrelsen

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
28 maj 2024 16:30
Sluttid
28 maj 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Elite Grand Hotel
Adress
Kyrkogatan 28
80311 Gävle