Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Bravida, Veoneer och Investor tisdagen 21 maj

Aktieträff med Bravida, Veoneer och Investor på Culturen, Kopparlunden tisdagen 21 maj kl.18 - 21

wysiwyg_image

BRAVIDA

Bravida är en ledande totalleverantör av installation och service för fastigheter och anläggningar i Norden.

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om - och är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden. Detta gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet.

Bravida har mer än 50 000 kunder i hela Norden och arbetar med både stora och små projekt inom service och installation.

På vår aktieträff presenteras Bravida av Peter Norström, IR-chef.

 

 

wysiwyg_image

VEONEER

Veoneer är företaget som avknoppades från Autoliv i juli 2018 och är nu ett oberoende börsnoterat bolag noterat på NYSE och Nasdaq Stockholm.

Veoneer är ett växande teknikbolag som fokuserar på aktiv säkerhet, självkörande bilar och säkerhetselektronik till bilar. Bolagets syfte är att skapa förtroende för mobilitet.

Under 2017 hade bolaget (som affärsområdet Electronics inom Autoliv) en omsättning på 2,3 miljarder USD. Veoneer har för närvarande runt 7600 medarbetare varav omkring hälften inom forskning och utveckling. Bland Veoneers kunder återfinns i princip samtliga av världens främsta biltillverkare.

På vår aktieträff presenteras Bravida av Thomas Jönsson, IR-chef.

 

 

wysiwyg_image

INVESTOR

Investor, som bildades av familjen Wallenberg 1916, är en ledande ägare av högkvalitativa globala företag och Sveriges största investmentbolag.

Med ett långsiktigt investeringsperspektiv - genom styrelserepresentation, industriell erfarenhet, eget nätverk och finansiell styrka - arbetar Investor för att deras företag ska uppnå eller bibehålla positionen best-in-class.

Genom betydande ägande och styrelsearbete driver Investor de initiativ som de bedömer kommer att skapa mest värde för varje enskilt företag.

Investor presenteras på vår aktieträff av Magnus Dalhammar, IR-chef

Välkomna!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.