Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Brinova och Orezone

  Aktieträff med Brinova och Orezone samt resultat deltävling 1 i 2019 års Aktietävling på Svedalahallen, (Svedala Tennisklubb) i Svedala

  wysiwyg_image

  18.30  Brinova
  Per Johansson, VD presenterar Brinova Fastigheter AB, en expansiv aktör inom hyresbostäder och samhällsfastigheter i södra Sverige. Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. 

  19.20  Lättare kvällsmåltid med förfriskning samt kaffe/te
  En lättare kvällsmåltid serveras. Lotteriförsäljning.

  19.50 Orezone
  Martin Liljestrand, VD i Orezone AB. Orezone är ett svenskt prospekteringsbolag som innehar prospekteringslicenser med potentiellt brytvärda basmetaller främst i norra Sverige.

  20.40  Aktietävling 2019
  Ronnie Katra
  , presenterar aktuell ställning i vår interna aktietävling där deltagarna har 50 000 kr placerade i fiktiva aktieportföljer. Pris för bästa portfölj utdelas. Etapp 1 i 2109 års aktietävling.

  Avslutning med lotteridragning.

  Vi ser fram emot ett stort deltagande så att vi även i fortsättningen kan locka intressanta företag till våra träffar. Tag gärna med aktiesparande vänner som önskar bli medlemmar.

  Anmälan
  Snarast via formuläret till höger.
  Du kan även kontakta nedanstående angående våra aktieträffar:

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.