Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Bure och Orexo

  Denna kväll kommer Bure att presenters av Styrelseordförande Patrik Tigerschiöld och Orexo av IR & Communicaton Manager Lena Wange

  Bure  Bure är ett investeringsbolag som noterades på Nasdaq Stockholm 1993. Genom att aktivt utveckla en diversifierad portfölj av professionellt förvaltade bolag och verksamheter är vårt mål att skapa värde och avkastning till våra aktieägare. Vårt mål är att främja en hållbar utveckling och skapa medvetenhet kring hållbarhetsfrågor på alla nivåer i koncernen.

  Orexo Orexo utvecklar förbättrade läkemedel och digitala terapier som fyller ett viktigt behov inom det växande området mental hälsa och sjukdomar relaterade till läkemedels- och drogmissbruk. Produkterna komesialiseras i egen regi i USA eller genom partners över hela världen. Huvudmarknaden är idag den amerikanska marknaden för buprenofin/naloxon produkter där Orexo kommersialiserar huvudläkemedlet ZUBSOLV. Totala nettoomsättningen 2019 uppgick till SEK 844,8 miljoner och antalet anställda till 127. Orexo är noterat på Nasdaq Stockhilm Mid Cap (ORX) och finns tillgänglig som ADRs på OTCQX (ORXOY) i USA. Huvudkontiret, där även forskning- och utvecklingsarbete bedrivs, ligger i Uppsala.

   

  Program 

  18:30    Per Deichmann inleder

  18.40    Serveras varmrätt. Pannerad spätta med hemmagjord remuladsås, salsadipp och 

               hemmabakat surdegsbsbröd samt ramlösa.

  19:00    Presentation av Bure AB

               Kort kaffe paus med kaka 

  20:15    Presentation av Orexo

  21:15    Sammanfattning och lotteri avslut

  21:30    Avslut  ca:

   

  Nu i cornatider kommer vi att följa myndigheternas rekommendationer varför vi begränsar antal deltagare till 45 personer plus ledningsgruppen..

  För att underlätta för er vid entrén och slippa köer är det lämpligt att ni swishar avgiften i förväg 

  till  0730 274341.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.