Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Capio och Swedbank

  Välkomna på en intressant kväll med Capio och Swedbank. Vi träffas på Gävle Central Konferens och det bjuds på kaffe, te och smörgås.

  wysiwyg_image

  Träffa Kristina Ekeblad, chef Investor Relations på Capio.

  Capio AB (publ ) är en ledande paneuropeisk vårdgivare som erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio bedriver verksamhet i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Under 2017 tog Capios 13 314 medarbetare (heltidstjänster i genomsnitt) emot 5,1 miljoner patientbesök i Koncernens verksamheter, med en omsättning om 15 327 MSEK. Capios verksamhet är geografiskt uppdelad i tre rörelsesegment: Norden (57% av Koncernens omsättning 2017), Frankrike (35% av Koncernens omsättning 2017) och Tyskland (8% av Koncernens omsättning 2017)

  Träffa Mattias Isakson, Equity Strategist på Swedbank.

  Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Med 7,4 miljoner privatkunder och 625 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen.

  Varmt välkomna! 
  Styrelsen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.