Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Crunchfish AB & Clemondo AB

  Crunchfish AB meddelar att man ej kan komma på onsdag (2019-03-20) men de bjuder in till öppet aktieägarmöte på sitt kontor på måndag 2019-03-18 mellan kl 17.30 - 19.00 på Stora Varvsgatan 6 A, Malmö. Ni som skall/har anmält er till träffen den 20/3 är välkomna dit. Aktieträffen kommer att genomföras tillsammans med Clemondo AB i Åkarp som vanligt.

  Från Crunchfish AB kommer, VD Joakim Nydemark , för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.crunchfish.com.

  Crunchfish utvecklar mjukvara som gör det möjligt att med handgester styra och interagera med AR-glasögon och andra mobila enheter. En användare av AR-glasögon kommer ständigt att möta situationer där traditionella interaktionsmetoder är otillräckliga, och där geststyrning blir det naturliga och effektiva alternativet. Crunchfish och ledande opinionsbildare inom branschen är eniga om att geststyrning kommer utgöra en av de dominerande interaktionsmetoderna inom AR

  Från Clemondo AB kommer, VD Jesper Svensson, för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.clemondo.se.

  Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet CLEM.

  Under kvällen kan man ta del av skrifltig information och nyheter från förbundet. Det blir säkert tid att ställa frågor till vår gäst. Som avslutning på kvällen blir det smörgåstårta samt öl/ vatten och lotteri med fina priser.

  Anmälan senast 17 mars 2019 via anmälan på hemsidan eller E-mail christian.asker@hotmail.com alternativt till Christian Asker på telefon 070-7384068.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.