Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Drillcon AB & Alcadon Group AB

  Från Drillcon Group AB kommer, Group CEO Patrik Rylander, för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.drillcon.se.

  Drillcon är en ledande serviceleverantör av borrtjänster inom gruv- och anläggningssegmentet. Drillcon etablerades för över 50 år sedan och redan från start erhålls internationella borrkontrakt. Koncernen utför kärnborrning, raiseborrning och på den Europeiska- och sydamerikanska marknaden. Drillcon levererar hållbara långsiktiga innovativa lösningar med högsta säkerhet i fokus. Huvudkontoret ligger i Sverige med dotterbolag i Europa och Latinamerika. Totalt, når koncernens verksamhet 45 marknader. 

  Från Alcadon Group AB kommer, CEO Pierre Fors, för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.alcadon.se.

  Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande svensk leverantör av produkter för data- och telekommunikation i Norden. Alcadon erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och komponenter från ledande varumärken och det egna varumärket ECS, European Cabling Systems. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet från nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet och service. Detta gör det möjligt för Alcadon att erbjuda välfungerande helhetslösningar för nätverksinfrastruktur till en bred kundbas av nätverksinstallatörer, byggföretag, systemintegratörer och nätägare

  Under kvällen kan man ta del av skrifltig information och nyheter från förbundet. Det blir säkert tid att ställa frågor till våra gäster. Som avslutning på kvällen blir det smörgåstårta samt öl/ vatten och lotteri med fina priser.

  Anmälan senast den 14 april 2019 via lokalhemsida eller till Christian Asker på telefon 070-7384068 eller E-mail christian.asker@hotmail.com.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.