Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Electrolux AB och Eolus Vind AB

  Aktieträff med storföretaget Electrolux AB och Eolus Vind AB torsdag 16 maj klockan 18.30 på Quality Grand Hotel i Kristianstad

  OBSERVERA. Normalt har vi våra träffar på onsdagar men denna gång är det på en torsdag. Orsaken är att Kristianstad är en av få lokalavdelningar där Electrolux AB ställer upp och informera om sin verksamhet. Det har krävt mycket arbete att få hit dem och vi måste anpassa oss efter när de kan komma.  

   

  Electrolux är en världsledande tillverkare av hushållsmaskiner. Verksamheten är global och Electrolux säljer idag sina produkter i mer än 150 länder. I produktsortomentet ingår kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare och spisar. Bolaget har cirka 57 000 anställda. Det grundades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB och AB Lux. Företaget  presenteras av IR Merton Kaplan.

  Eolus Vind AB erbjuder attraktiva investeringar i stora och mindre vindkraftsparker, enskilda verk och andelar i verk. Sedan starten 1990 har Eolus etablerat över 540 vindkraftverk och är en av Sveriges ledande företag inom detta område. Huvudkontoret är i Hässleholm. Aktien är registrerad på Nasdaq Stockholm Small Cap. Företaget presenteras av VD Per Witalisson.

   

  Det behövs ingen föranmälan till denna träff men tag med ditt medlemskort.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.