Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Ericsson och I-Tech ställs in till följd av Coronaviruset (COVID-19)

  wysiwyg_image

  Ericsson har infört restriktioner som förhindrar deras deltagande vid vår planerade aktieträff den 18 mars.

  Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och i Västra Götalandsregionen. Risknivån höjs nu till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige.

  Eftersom Folkhälsomyndigheten pekar ut äldre personer som en särskilt sårbar grupp för coronaviruset, tar vi det säkra före det osäkra för att förhindra att smittan sprids bland våra medlemmar.

   

  Ericsson är ett svenskt telekommunikationsföretag med internationell inriktning. VDBörje Ekholm (16 jan. 2017–), HuvudkontorStockholm, Intäkt: 210,8 miljarder SEK (2018)

  Ericsson möjliggör för leverantörer av mobilkommunikation att tillvarata det fullständiga värdet av uppkoppling. Företagets erbjudande sträcker sig över områdena Networks, Digital services, Managed Services och Emerging Business och är utvecklat för att stödja våra kunder att digitalisera sin verksamhet, öka effektiviteten och att hitta nya intäktskällor. Ericssons investeringar i innovation har möjliggjort för miljarder människor världen över att ta del av nyttan med telefoni och mobilt bredband. Ericssons aktier är noterade på börserna Nasdaq Stockholm och Nasdaq New York. Ericssons årsredovisning för 2018 finns tillgänglig på Ericssons webbsajt. För mer detaljerad information, besök Investor relations sida: https://www.ericsson.com/investors/financial-reports.

  Ericsson presenteras av Rikard Tunedal, Director Investor Relations

  wysiwyg_image

  I-Tech är ett biotech-bolag som har utvecklat och säljer produkten Selektope®, en aktiv substans som motverkar marin påväxt på ytor som fartyg och båtskrov men också andra marina installationer. Genom att öka motståndskraften mot påväxt i marina färgsystem (sk. Antifouling coatings) minskar bränsle och underhållskostnaden. I-Tech har erhållit nödvändiga regulatoriska godkännanden för Selektope och har flera världens största tillverkare av marin färg som kunder. För ytterligare information se: www.i-tech.se ”

  ”Genom Selektope® introduceras för första gången en farmakologisk metod i bekämpandet av hård påväxt. Genom att tillfälligt stimulera oktopamin receptorn, aktiveras havstulpanlarvens simreflex och hålls därigenom borta från skrovet. Denna banbrytande upptäckt innebär en oöverträffad motståndskraft vid väldigt låga koncentrationer och inom gränserna för en rigorös riskutvärdering. Selektope® är en organisk, icke-metallisk, substans med bevisad verkningsgrad vid en koncentration om 0,1 viktprocent. För ytterligare information se: www.selektope.com ”

  I-Tech presenteras av Philip Chaabane, CEO 

  Som icke-medlem är du välkommen att göra ett "prova på"- besök på en av våra träffar.

  Anmäl dig till evenemanget du vill besöka.

  Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Hjärtligt välkomna !

  Anmälan senast måndag 16 mars kl 22.00 via anmälningsformuläret i högerspalten alternativt till Bertil Johansson 0725 380883

   

  Varmt välkomna !

  Aktiespararna Trollhättan

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.