Aktiespararna

Aktieträff med fokus på AI

AktivitetFysisk
6 maj 2024 15:00 till 18:00Mölndals stadsbibliotek, Mölndal

Vi är glada att meddela att AIXIA, ett ledande företag inom artificiell intelligens, kommer att medverka i ett spännande event som Aktiespararna anordnar. Detta är en unik möjlighet att lära dig mer om AI och få insikter om AIXIAs verksamhet, presenterat av dess VD Mattias Bergkvist

"Aixia är ett IT-bolag med säte i Mölndal och ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia sedan 2007 har bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar, datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR.", om AIXIA .

Peter Hultqvist, en av Aktiespararnas erfarna aktieanalytiker, kommer att göra en teknisk analys av AIXIAs aktie. Detta ger oss möjlighet att förstå företagets potential och utvecklingsmöjligheter. Peter kommer även bjuda på insikter om börsläget och hur man kan tänka när man investerar i AI-aktier.

Vi har även äran att välkomna Quna Kombucha, presenterad av Marcus Forsblad, som kommer att inleda kvällen. Quna är ett mikrobryggeri beläget i utkanten av Göteborg i Mölnlycke företagspark. De har sedan sommaren 2021 producerat handtillverkad kombucha av högsta kvalitet. Deras vision är att erbjuda en dryck som är både nyttig och god. Quna pastoriserar inte sin kombucha, vilket innebär att alla nyttiga levande bakterier får vara kvar i flaskan. Smaka själv och bli positivt överraskad av smaken! Quna Kombucha grundar sig i tre nyckelord: välmående, kvalitet och hållbarhet. Följ med dem på resan för att göra Sverige mer välmående. (quna.nu )

Anmäl dig till eventet och se fram emot en givande kväll med intressanta diskussioner och möjlighet att nätverka med andra investerare.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
6 maj 2024 15:00
Sluttid
6 maj 2024 18:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Mölndals stadsbibliotek
Adress
Bergmansgatan 31
43130 Mölndal