Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Gapwaves och investeringsrådgivare Peter Hultqvist

  Välkommen till en aktiekväll med det intressanta teknikbolaget Gapwaves och investeringsrådgivare Peter Hultqvist, från Seniorrådgivarna, som lär oss mer om omvärldsfaktorerna som påverkar börsen samt ger oss aktuella aktietips och analyser.

  wysiwyg_image

  Gapwaves affärside är att utveckla och sälja antennprodukter inom de tre affärsområdena telekom, automotive och mobiltelefoni. Bolagets ena huvudmarknad är telekom och de kommande mobila nätverken för 5G som kommer att kräva effektivare antenner för att möjliggöra hög täckning och låg energikonsumtion. Det andra huvudområdet är marknaden för radar i bilar och andra fordon. Genom Gapwaves teknologi kan dagens bilradar utvecklas för att ge längre räckvidd och bredare synfält vilket är en viktig del i utvecklingen av aktiva säkerhetssystem för fordon. 

  Gapwaves är sedan 2016 noterat på Nasdaq First North och har idag över 5 000 enskilda aktieägare. Bolaget bedriver sin verksamhet i Göteborg och sysselsätter 25 personer. 

  Företaget presenteras av Per Andersson, CFO

   

   

  wysiwyg_image

  Peter Hultqvist / Seniorrådgivarna

  Omvärlden har en avgörande inverkan på Sverige och den svenska börsen. Det är viktigt att förstå vilka faktorer som avgör om konjunkturen är på väg upp eller om vi står inför en lågkonjunktur. Börsens utveckling hänger tätt ihop med konjunkturutvecklingen där du som placerare kommer att fatta bättre beslut när du vet hur allt hänger ihop.

  Under kvällen tar vi bl.a. upp följande frågor:

  • Hur påverkar konjunkturläget börsutvecklingen?
  • Hur vet man var vi befinner oss i konjunkturcykeln?
  • Vad är BNP och vad påverkar tillväxten?
  • Vad har räntan för betydelse?
  • Riksbankens roll

  Peter kommer också att gå igenom ett antal index och aktier med konkreta tips om det är köpläge eller säljläge. Deltagarna får gärna fråga om analyser på ”sina” bolag.

  Kort om Peter Hultqvist:

  Har 30 års erfarenhet från bl a Trygg Hansa, Carnegie,  Inter Ikea  och Swedbank.

  Håller kurser i Aktiekunskap och Teknisk Analys.

  Verksam i Göteborg.

   

  Kaffe och ostfralla serveras i pausen (kostnadsfritt).

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.