Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Genovis och West International

Torsdagen den 26 april, kl. 18.00

Teaterhallen, Tomelilla Folkets park, Östergatan 21, 273 30 Tomelilla.

 

Program

wysiwyg_image

Lundabolaget Genovis (listat på First North). Bioteknikbolag som utvecklar innovativa tekniker för att effektivisera och möjliggöra utveckling av nya behandlingsmetoder och diagnostik till kunder inom läkemedelsindustrin. Genovis utvecklar och säljer få unika produktportföljer. Den första innefattar enzym som underlättar utveckling och kvalitetskontroll av t.ex. antikroppsbaserade läkemedel. Den andra består av nanoteknik i nya kontrastläkemedel och är inriktad på design, produktion och karaktärisering av nanostrukturer som kontrastmedel i medicinsk avbildning.

 

wysiwyg_image

West International (listat på First North) levererar smarta transaktions- och betalningslösningar till marknadsledande aktörer inom butik, hotell och restaurang, samt retail banking. Bolagets erbjudanden syftar till att effektivisera betalningsflöden i fysisk handel, e-handel och självbetjäning. West är verksamt på fem huvudsakliga marknadsområden: Norden, Europa, Afrika, Syd- och Sydostasien, samt Australien. Bland kunder återfinns exempelvis OpenSolution, ClearOn, Svenska Handelsbanken, Datorama, Nets, Interblocks, MAX Burgers och ABSA Bank.

 

Vad har då dessa bolag gemensamt? Jo, båda bolagen har fått fina lovord om en positiv utveckling, av analytikerna på Redeye, som länge varit ledande inom analys av intressanta tillväxtbolag på börsen.

18:00 Genovis, VD Fredrik Olsson

18:45 Paus med lättare förtäring

19:15 West International, CFO Lars Levin

Anmälan och avgift.

Välkommen med din/er anmälan till Sparbanken Skåne via e-post: info@sparbankenskane.se eller telefon: 0771-12 20 00. Utgår ingen deltagaravgift. Vänligen meddela eventuella matallergier.

Sista anmälningsdag måndagen den 19 April.

Antalet platser är begränsade därför gäller principen först till kvarn.

Hjärtligt välkomna!

önskar Ledningsgruppen i

Aktiespararna Ystad/Sjöbo/Skurup/Tomelilla/Simrishamn

www.aktiespararna.se/ystadsjoboskuruptomelillasimrishamn

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.