Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Getinge och vad är viktigt att tänka på som investerare?

  Getinge presenteras av Lars Mattsson. Stefan Kollmats talar om vad han anser är viktigt att tänka på som investerare.

  Getinge
  Getinge erbjuder produkter och tjänster för kirurgi, intensivvård, vård av äldre och rörelsehindrade samt infektions- och sterilisationsflöden. Getinge, som grundades 1904 på Sveriges västkust, har sedan dess vuxit till att bli en global marknadsledare inom flera segment. Getingekoncernen har en omsättning på närmare 30 miljarder kronor och försäljning via egna bolag världen över. Produktionen bedrivs vid anläggningar i Brasilien, Dominikanska Republiken, Frankrike, Kanada, Kina, Polen, Storbritannien, Sverige, Turkiet, Tyskland och USA. Getinge har över 15 500 anställda i fler än 40 länder. EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) är den största regionen med 42 procent av försäljningen, tätt följd av Americas (Nord-, Syd- och Centralamerika) med 40 procent och APAC (Asien och Oceanien) med 18 procent. 85 procent av försäljningen sker till sjukhus, medan äldrevården står för 8 procent och Life Science-industrin för 7 procent. 

  För mer information se nedanstående länk. 
  https://www.getinge.com/sv/ 

  Investeringssystem och investeringsstrategier med Stefan Kollmats 
  Stefan Kollmats är vd på ett start-up bolag, 1999 Associates AB, som inriktar sig på investeringar och investeringskunskap. Stefan kommer med hjälp av ett kort bildspel tala allmänt kring vad han anser är viktigt att tänka på som investerare, samt några av de strategier som bolaget använder inom sitt investeringssystem. 1999 Associates investeringssystem bygger på mer än 25 år av praktiska erfarenheter, samt insikter hämtade från några av världens absolut främsta investerare. Stefan har en gedigen bakgrund inom finansiell ekonomi från både affärsvärlden (bl. a. Hennes & Mauritz-koncernen) och som investerare, och har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg. 

   

  Anmälan senast 12/2 till Jan Skärsäter tel. 070-6907600 eller via anmälningsformulär. Anmälan är bindande, begränsat antal platser. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.