Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIETRÄFF MED IMMUNICUM AB & ÅRSMÖTE

  Den 8 december träffas vi på Comfort Hotel GÖTEBORG för vår sista träff för den här "terminen". Vi får en presentation av IMMUNICUM AB.

  Torsdagen den 8 december från kl. 17 samlas vi på Comfort Hotel GÖTEBORG, Skeppsbroplatsen 2 - alldeles bredvid knutpunkten "STENPIREN" för spårvagn/buss/skärgårdsbåt, så det är lätt att ta sig hit.

  Från kl. 17 börjar vi kvällen med en lättare förtäring.

  Kl. 18.00 är det dags för en presentation av Göteborgsföretaget IMMUNICUM AB. Det är ett ledande forskningsföretag inom immunonkologi, ett medicinskt område, där cancer bekämpas med hjälp av kroppens immunförsvar. IMMUNICUM AB grundades 2002 som en avknoppning från Sahlgrenska Universitetssjukhuset och har idag flera projekt i klinisk fas.

  För INTUVAX mot njurcancer - företagets längst framskridna projekt - har idag en fas II-studie påbörjats. Fler projekt finns, bl.a. en klinisk studie på patienter med levercancer.

  År 2013 noterades IMMUNICUM AB på Nasdaq First North Premier och i våras ansökte de om notering på Stockholmsbörsens huvudlista, vilket beräknas ske i slutet av 2016. Vi får träffa IMMUNICUMs nye VD,Carlos de Sousa, som berättar om sitt företag.

  Kl. 19.00 kommer Sales Manager Ana Wiberg från hotellkedjan Choice Hotels att berätta om sitt hotell, Comfort Hotel GÖTEBORG -det senast invidga hotellet i hotellmagnaten Petter Stordalens hotellpalett i Göteborg. Därefter får vi en rundvandring och se vad huset kan erbjuda sina gäster.

  Ca kl. 19.30 är vi tillbaks i vår konferenslokal och där får "alla snälla barn" en julhälsning med sig hem!

  Kvällen avslutas med ett Årsmöte.

  Pris: 50 kr (medlem) 80 kr (övriga) OBS! Kontant - gärna jämna pengar!

   

  Vi har begränsat antal platser denna kväll, så vill Ni vara med, anmäl Er per mail till Maud Ax (maudax@outlook.com) eller på tel. 031-52 90 73 - senast 22 november!

   

  Hoppas vi ses den 8 december - VARMT VÄLKOMNA önskar vi fyra i Aktiespararna PARTILLE: Gunnel, Ingela, Maud & Barbro

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.